Activiteiten

Ontwikkeling

Sports Marketing Services verzorgt de volledige ontwikkeling van marketingstrategieŽn, of onderdelen daarvan. Dit beslaat het gehele proces van research tot de creatie van de marketingstrategie tot en met de analyse van de effecten het gevoerde marketingbeleid.

Management

Uitoefening van het volledige management - financieel en aansturen organisatie - van marketingplatforms, die als autonome bedrijfsactiviteit worden georganiseerd.

Sport

Een relatie met een sportactiviteit en/of atleten kan een interessant en attractief onderdeel zijn van marketingstrategieŽn. Sports Marketing Services heeft een grote en brede expertise in het integreren van sport in een totale marketingstrategie en het optimaal benutten van de mogelijkheden die sport kan bieden. Deze expertise betreft het gehele scala van de exploitatie/organisatie van sport(-gerelateerde) activiteiten tot de relatie met atleten en evenementen, tot en met het optimaal en breed benutten van deze sportactiviteiten in termen van communicatie, relatiebeheer, enz.